Lav lækre, sprøde butterdejsstænger og giv dem lige den smag du har lyst til. Perfekte til BLW, madpakken og som mellemmåltid / snack.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir
Åbn rullen med butterdej, fold dejen ud og halver den på midten. Put den ene halvdel tilbage i indpakningen og gem den til en anden god gang:)
Smør dejen med smøreost og derefter pesto.
Skær dejen over igen, så du nu har 2 rektangler.
Skær nu små stænger (ca 1,5 cm) ud af de to rektangler. (Du skal skære dem på den korte side) Du kan få ca. 14-16 stænger ud af de to stykker dej.
Sno stængerne og læg dem på bagepladen.
Pensl med et omrørt æg.
Bag i ca 12-15 minutter. De skal have fået en let gylden farve over det hele og være nogenlunde faste i konsistensen.
Afkøl lidt og server.
Opbevar i en lufttæt beholder i stuetemperatur i et par dage. Dog er de sprødest på selve dagen:)
Du kan variere fyldet i en uendelighed. Brug f.eks æblemos i stedet for ost og pesto.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.