Lav de her vildt velsmagende pizzamuffins men slip for besværet med æltning og andre pizza-teknikaliteter. Kan serveres fra 6 måneder til 100 år. Eller mere;)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Smør eller spray en muffinform. Du kan sikkert også bruge papirforme.
I en stor skål blander du det tørre; hvedemel, bagepulver og oregano.
I en anden skål rører du æg, tomatpure, mælk, olie og hvidløg sammen.
Vend nu forsigtigt det våde med det tørre så det akkurat er blandet i en jævn dej.
Vend til sidst cherrytomaterne i dejen.
Fordel dejen i de seks forme og drys mozzarella udover hver muffin.
Bag i ca. 20-25 minutter til de er godt hævet op, farven er mørk og muffins'ne føles faste.
Køl ned og spis.
Opbevares på køl i en lufttæt beholder i 3-4 dage. Kan fryses i almindelige fryseposer.
TIP
I den oprindelige opskrift er der også hakket grønkål i. En perfekt måde, at snige en vidunderlig superfood ind i maden på;)
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.