Super lækre, nemme små kødtærter. Perfekte til aftensmaden og til madpakken dagen efter. Fine til baby fra 6-7 måneder og ideelle til BLW (baby led weaning).
Tænd ovnen på 180c varmluft og smør/spray en muffinform med plads til minimum 8 stk.
Hak løg, hvidløg og bladselleri og steg det i olie på en pande ved middel varme til løget er blankt.
Tilsæt kødet og steg videre til det er brunet men ikke gennemstegt.
Tilsæt nu soya / balsamico og bland ind i kødet.
Tilsæt grøntsager og steg til kødet er gennemstegt men ikke for tørt. Sæt panden til side og lad kødblandingen køle ned imens du klargør butterdejen.
Rul din færdige butterdej ud på køkkenbordet. Hvis du gider, kan du evt lige flade den lidt mere ud med en kagerulle. På den måde kan du lave lidt flere tærter.
Find noget rundt (f.eks et låg, eller en lille skål) med en diameter på ca 10 cm og brug den til at stikke dejen ud med.
Fordel dejstykkerne i muffinformene ved at presse dem helt ned og ud i siderne. De skal helst gå helt op til kanten.
Fordel nu kødet i alle formene.
Bag i 10 minutter, tag tærterne ud af ovnen, fordel ost på dem alle og bag i yderligere 10 minutter eller til butterdejen har taget farve og er gennembagt.
Spis - gerne toppet med ketchup; New Zealand Style - og en god salat.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.