Et lækkert, sundt bananbrød som er super hurtigt og nemt at lave. Perfekt til morgenmad eller i madpakken.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Smør en brødform (12 x 18 cm) med fedtstof og beklæd den med bagepapir.
I en røremaskine (eller med elpisker) blander du de 3 moste bananer, æg, olie/smør, sirup, yoghurt og vanilleekstrakt til massen er jævn og helt blandet sammen.
Derefter skruer du lidt ned for røretempoet og tilsætter kanel, salt, mel og natron og rører igen til det hele akkurat er blandet sammen.
Hæld dejen i formen, flæk evt en banan i 2 og læg den ovenpå. Sæt brødet i ovnen og lad det passe sig selv i 55-60 minutter til det er gennembagt.
Tag brødet ud af ovnen og lad det stå i formen i 10 minutter hvorefter du hiver op i bagepapiret og tager det ud. Lad det nu køle helt ned på en rist.
Spis som det er eller med smør på. Opbevares i en lukket frysepose ved stuetemperatur.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.