Lækre, sunde og mættende bananpandekager med kokos og havregryn. Perfekte til morgenmad for hele familien.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål til du har en jævn masse. Hvis du orker, kan du blende det hele - men det fungerer også fint med en gaffel!
Lad gerne dejen hvile i 30 minutter. Hvis du har lidt travlt, så kan du godt springe det over og gå direkte i gang med stegningen.
Varm en pande op med fedtstof og læg klatter af dejen på panden med en spiseske.
Steg i ca 2 minutter hvorefter du vender pandekagerne og steger videre i ca. 1 minut.
Server med lidt frugt, sirup, syltetøj eller hvad du foretrækker på dine pandekager. Bon appetit:)
** Hvedemel kan udelades og erstattes af ekstra kokosmel. Min erfaring er, at dejen hænger lidt bedre sammen når der tilsættes mel og så bliver pandekagerne også en anelse luftigere.
** Du kan godt undlade æg. Erstat evt. med 1/2 ekstra banan.
** Kokosmel kan også udelades og erstattes enten med ekstra mel eller havregryn.
** Mælk kan erstattes med mandelmælk.
** Tilsæt evt. 1/2 tsk vanille eller vanilleessence
** Kan fryses.
** Fungerer også godt i madpakken.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.