En lækker, snasket banankage som er nem og hurtig at lave.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft og smør en form på ca. 18 x 28 cm.
Hæld det smeltede smør, brun farin og kanel direkte ned i formen, bland det sammen og fordel ligeligt så hele fladen er dækket.
Fordel de udskårne bananstykker ovenpå sukkerlaget så bunden er dækket. Stil formen til side.
Rør smør og sukker godt sammen og tilsæt herefter æg, vanillearoma, mælk og de moste bananer. Rør godt sammen igen.
I en anden skål blander du melet med bagepulver, natron og salt.
Vend det tørre med det våde til det akkurat er blandet sammen.
Hæld kagedejen op i formen og bag i 30-35 minutter.
Når kagen er færdig løsner du siderne ved at køre en spisekniv eller lignende rundt i kanterne. Vend herefter den varme kage direkte ud af formen.
Spis lun med en klat vanilleis eller afkølet til eftermiddagskaffen. Opbevares på køl i en lufttæt beholder.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.