En lækker og nem opskrift på sprøde, seje peanutbutter cookies med chokolade
Varm ovnen op til 190 grader
I en stor skål pisker du smør, peanutbutter, brun farin, og sukker sammen indtil det er jævnt.
Pisk herefter 1 æg i ad gangen og tilsæt herefter sirup, vand og vaniljearoma. Rør godt rundt.
I en anden skål blander du mel, natron og salt
Bland det tørre med det våde og fold tilsidst chokoladestykkerne i dejen.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir (eller genbrug den samme) og læg nu store klatter dej på pladen. Jeg brugte en kartoffel-tag-ske som mål hvilket gav 6 store cookies pr plade. Husk, de splatter lidt mere ud og hæver også op, så sørg for plads mellem hver klat dej. Jeg bagte en plade ad gangen.
Bag i 12 - 14 minutter eller til kanterne er gyldne. Lad dem køle af i et par minutter på bagepladen hvorefter de flyttes over på en rist, for at køle helt ned.
Peanutbutter Cookies med chokolade holder sig fint i 4-5 dage i en lufttæt beholder.
No images found!
Try some other hashtag or username
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.