En klassiker fra det New Zealandske kagekøkken, nemlig Marshmallow Slice. Kagen er meget nem og hurtig at lave og kræver bare at stå på køl natten over. Brug dine favorit skumfiduser og nyd dem, når de er svøbt ind i denne skønne No Bake kage!
Smør en form på 15x20 cm og dæk med bagepapir.
Knus dine Mariekiks og sørg for at der også er lidt større krummer i mikset. Det giver en god konsistens.
Med en saks eller skarp kniv, skærer du dine skumfiduser over i passende størrelse. Hvis du putter dem i fryseren lidt før, er dette nemmere.
Medmindre du køber de helt små; så kan du helt undlade dette trin.
I en stor gryde med svag varme, smelter du de øvrige ingredienser helt sammen. Rør løbende i gryden, så den kondenserede mælk ikke brænder på.
Til sidst tager du gryden af varmen og blander kiks og skumfiduser sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld din masse op i formen, glat den ud, og lad den stå natten over.
Når helt nedkølet, skærer du din kage ud i passende stykker og serverer dem køleskabskolde. Bon Appetit!
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.