Hvis du elsker popcorn og karamel, så går du ikke galt i byen med denne opskrift. De er super nemme og hurtige at lave, og så skal de ikke bages. Giv dem bare 30-45 minutter på køkkenbordet til nedkøling, før du sætter tænderne i dem. Hvis altså du kan vente så længe!
Find din muffinform frem. Min er af silicone og jeg behøvede ikke engang at smøre den. Hvis du hellere vil forme dine popcorn kugler med fingrene ( det lykkedes ikke for mig) så find en bageplade og beklæd den med bagepapir.
Pop dine popcorn i microovnen. Eller hvis du er oldschool så pop ca. 75 gram i en gryde.
I en kasserolle smelter du nu smør, brun farin, og sirup.
Ved kogepunktet tilføjer du den kondenserede mælk og lader massen koge i yderligere 5 minutter.
Tag gryden af varmen og rør halvdelen af dit salt i.
Miks nu popcornene med karamelmassen i en stor skål.
Lad blandningen stå i 2-3 minutter og form den herefter i din ønskede størrelse. Strø med resten af saltet.
Hvis du prøver at bruge fingrene, så brug bagespray, så massen ikke klistrer for meget. Og sørg for at det ikke er for varmt!
Lad kugler køle helt ned på køkkenbordet og spis herefter! Skulle der være nogle tilbage, så opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.