Bland kokosmel og kondenseret mælk i en skål.
Dæk en bageplade med bagepapir og brug hænderne til at forme dine kokostoppe med. Fordel dem på bagepladen. Brug evt. en is-ske eller en almindelig spiseske som mål, så størrelserne bliver ensartede.
Bag kokostoppene ved 160 grader varmluft i 10-12 minutter, til de er let gyldne.
Lad kokostoppene køle ned.
Smelt chokoladen og dyp bunden af kokostoppene i den. Læg kokostoppene på siden imens chokoladen stivner. Herefter kan du vende dem om igen og dekorere resten som du lyster.
// Her en jeg stadig en novice, men i dag gjorde jeg mig umage, og lykkedes med projektet.
Hak chokoladen fint og hæld 2/3 op i en mikroovnsegnet skål.
Giv chokoladen 30 sekunder på fuld styrke. Rør rundt og giv den herefter 20 sekunder. Rør rundt igen.
Giv nu chokoladen intervaller på 5 sekunder pr. gang og brug et sukkertermometer for at se, hvor varm den er. Chokoladen må ikke være over 50 grader men gerne lige under.
Når du når en temperatur på ca. 45-48 grader har den fået nok.
Nu skal chokoladen køle ned til 32 grader. Bland den resterende chokolade i og rør rundt indtil du når den ønskede temperatur.
NU skal du så dyppe kokostoppene i chokoladen.
Hvis du har gjort det rigtigt, stivner chokoladen hurtigt, den bliver flot blank og vigtigst af alt; den har det famøse 'knæk'. (Jeps, jeg har også set Bagedysten;)
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.