Arme Baby Banan Riddere (Fransk Toast)
Forkæl baby og dig selv med de her Arme Baby Banan Riddere – de smager seriøst lækkert!
I går lavede jeg de her stave af fransk toast eller Arme Baby Banan Riddere, som jeg synes de skal hedde. De faldt virkelig i god jord. Nellie åd dem med stor tilfredshed og det samme gjorde moderen her. Det er sådan en smovse-ret, som man ligesom bare bliver ved med at æde, indtil der ikke er mere tilbage. Især fordi brødet er skåret ud i stave, – så føles det endnu mere fristende, bare lige at tage en enkelt mere 😛
Der er ikke noget svært ved den her ret som kan laves i et snuptag. Det er helt klart een af de der retter, som sagtens kan fixes med bebs i bæreselen. Jeg serverede det som formiddagsmad efter Nellies første lur, men de vil også fungere fint som eftermiddagssnack. Jeg forsøgte at putte resterne i køleskabet for at se, hvordan de klarede det. Det kan godt gå an, men de en nu lækrest, når de kommer lige fra panden og stadig er lune og fedtede:)
Hvornår må baby få Arme Baby Banan Riddere?
Du kan servere de her Arme Baby Banan Riddere for din baby, så snart han eller hun er blevet vænnet til at sidde med noget gnavemad i hånden. De er dejligt bløde og derfor nemme at tygge og sluge. Jeg vil sige fra en 6-7 måneder, men det er jo individuelt fra baby til baby. Der er ikke noget i ingredienserne, som de ikke må få, så det er udelukkende konsistens og tygge/sluge-evne, der afgør det.
Inspirationen til opskriften har jeg fundet HER.
Hvis du har brug for mere inspiration til babymad, så kig nærmere på de her Blomkål Muffins eller prøv de her Ærtepandekager. Du kan også skrive dig op til Nyhedsbrevet, og få de nyeste opskrifter direkte i din mailboks.[mc4wp_form id=”573″]
**Indlægget indeholder affiliate links**
Arme Baby Banan Riddere
Vildt lækre arme riddere med banan. Perfekte til baby og tumlingen men også lækre for resten af familien.
Ingredienser
- 3-4 skiver Fuldkornsbrød skåret i stænger **Jeg brugte fuldkornstoast. Det fungerer godt, da det er blødt og nemt at tygge.
- 1 stk æg
- 1 stk banan, most
- 1-2 spsk smør eller olie til stegning
- 20 ml mælk **Jeg brugte bare almindelig komælk men enhver slags mælk vil fungere.
Sådan gør du
-
Skær brødet i stænger, så de er gode for baby at holde om.
-
Mos bananan i en skål.
-
Rør ægget ud i bananen.
-
Tilsæt mælk og rør rundt.
-
Dyp nu brødet i æggeblandingen. Det skal ikke ligge der længe, bare vædes til.
-
Steg ved middel varme brødstængerne på en pande. De skal ca have 2 minutter på hver side. Tag dem af når de er lysebrune i farven.
-
Server lune.