Hvad er Slices.dk?

noter til slices.dk
A work in process

Slices er en blog om kager og lækre sager – og så er der også en del opskrifter på lækker babymad / tumlingemad.

Hvad betyder Slices?

Slices er et engelsk udtryk for skærekager, som man bruger downunder, i Australien og New Zealand. Det kan nok nemmest oversættes til det danske ord, “snitter”.

Min mand er fra New Zealand og når vi har været på ferie dernede, er jeg altid blevet dybt imponeret over udvalget af lækre kager – altså slices. Mange af dem skal ikke bages (no-bake) og ofte har de flere lag af lækkerier, gerne noget med karamel og chokolade.

Sidst vi var på et længere ophold i New Zealand besluttede jeg mig for, at jeg ville forsøge at gøre kiwierne kunsten efter. Sådan opstod min side, Slices:)

Babymaden (Baby Slices)

Pandekager med sød kartoffel. Glutenfri pandekager med sød kartoffel og æg. Perfekt til baby led weaning.

– kom efterfølgende til, da vores egen lille efternøler Nellie, pludselig skulle til at have fast føde. Hun nægtede mere eller mindre alle former for traditionel grød og mos. Hun ville have fingrene i maden og helst ikke mades. Jeg har derfor samlet en del opskrifter på lækre ting man kan servere for baby. Jeg håber, at de også vil falde i god jord hos mange andre rollinger:)

Hvem er jeg?

 

Jeg hedder Katrine og kan da sige, at jeg er i mine helt, helt, helt tidligere 40’ere. Altså nærmest 30’erne!  Jeg bor i København sammen med min mand, Kiwien Andre, vores 2 piger, Lucca og Nellie. Nå jo, og så vores skøre mops, Sofus.

Jeg er uddannet lærer og lige skriver jeg speciale i Didaktik på Aarhus Universitet i Emdrup.

Altså er jeg hverken uddannet kok, konditor eller bager. Det er det rene amatør-bagning. Men jeg kan love, at de opskrifter jeg lægger ind her på Slices, holder!

Hvis du har læst med så langt her, så er du een af mine trofaste læsere, og jeg holder derfor inderligt af dig:)

Hilsner, Katrine (din egen Sydhavns-Amatør-Kage-Bager)