
Kanelstegte æblebåde
Steg æblebåde i kanel og fedtstof – den perfekte snack til baby!
Kanelstegte Æblebåde – sundt, lækkert og NEMT
Det her er dårligt en opskrift, da kanelstegte æblebåde må siges at været så ultra simpel en ret, at enhver kan finde ud af at lave dem.
Alligevel kan man indimellem godt glemme de der nemme, hurtige snacks, som i virkeligheden vækker ligeså meget glæde som eksempelvis Kakao Baby Småkager. De smager også godt men kræver alligevel lidt mere. Opskriften finder du her , skulle du alligevel være fristet.
Perfekt til både små og store
Kanelstegte æblebåde elsker min 7 måneder gamle datter, min 10 år gamle datter, min mand og jeg selv. De fungerer så fint på morgenmadsbordet som ekstra tilbehør, eller bare som en snack i løbet af dagen.
Storebror eller storesøster kan med fordel være med til at lave dem. Kanelstegte æblebåde er jo så nemme og dufter samtidig dejligt under stegningen.
Stegetiden bestemmer hvor bløde de skal være
Hvis din baby mest er til mos, så steg æblebådene lidt længere, indtil de er helt bløde i midten og kun bliver holdt sammen af skrællen. Omvendt – hvis der skal være lidt knas, så steg dem mere overfladisk.
Jeg kan godt lide at stege i kokosolie, men du kan også bruge almindelig olie eller smør. Smag og behag!
Hvis du nu selv har lyst til lidt lækkert (MED sukker!) så kan jeg da liiiiige anbefale dig at tage et kig på den her Æblekage med karameltopping. UH den er dejlig. Og så holder den sig også godt så du har til flere dage;)
Babyer og kanel
Babyer og små børn må få kanel i begrænsede mængder. Denne opskrift kan du sagtens lave indimellem men din baby bør ikke få kanel hver dag. Læs mere om hvorfor i denne piece, som også fortæller om andre do’s og dont’s i forhold til børn og kost.
Kanelstegte Æblebåde
Den ultimativt mest simple snack, som din baby vil elske. Med æble, kanel og fedtstof kan du på få minutter skabe glæde og smil (og fedtede babyfingre).
Ingredienser
- 2 stk æbler, skåret i både **Du behøver ikke at skrælle æblet.
- 1/4 tsk kanel
- 1 spsk fedtstof - jeg bruge kokosolie men andet fedtstof er også fint.
Sådan gør du
-
Skær dine æbler i både.
-
Hæld fedtstof på en stegepande.
-
Steg æblebådene i fedtstof og kanel til de har den konsistens du vil have. Jo længere tid du steger dem, jo blødere bliver de inden i.
-
Server umiddelbart med det samme (når de ikke længere er brændende varme).
Relateret

Blomkål Muffins
Du vil muligvis også synes om

Sprøde majspandekager
6. juni 2018
Sunde, glutenfri grøntsagspandekager
23. marts 2018