Den bedste, nemmeste banankage med chokolade. Oplagt at lave med børn, fordi den blot kan røres ud i hånden i en enkelt skål.
Smelt smørret i en gryde og stil det til side. Alternativt - smelt i mikroen.
Tænd ovnen for 180 grader varmluft.
Mos bananerne i en mellemstor skål med en gaffel, en kartoffelmoser eller hvad du lige har.
Bland alle de øvrige ingredienser inkl. det smeltede smør i skålen sammen med bananen. Rør rundt indtil dejen er nogenlunde ensartet.
Tilsæt chokoladen og rør igen. Hvis du bruger chokoladeknapper kan du evt. gemme lidt, som du kan strø over dejen, når den er kommet op i formen.
Hæld dejen op i en smurt brødform eller alternativt en smurt springform.
Bag i 50 min - 1 time. Lad herefter kagen køle helt ned i formen hvorefter den kan nydes.
Hvis du opbevarer kagen på køl (f.eks. pakket ind i sølvpapir), får den en mere fast krumme og en lidt mere intens banansmag. På denne måde kan den sagtens holde i 3-4 dage.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.