Havregrød Chips som du kan servere for baby, børn og voksne. Krydr med karry, kardemomme eller dit helt eget yndlingskrydderi

Havregrød Chips

Lækre og sunde chips, som du laver ud af resterne fra morgenen havregrød. Krydr dem som du lyster, og server dem for baby, dine børn eller dig selv:)

Ret Snack
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 1 bageplade

Ingredienser

  • 1 dl havregrød ** Morgenmadsrest. Du lader den bare stå i gryden og køle ned til du har tid til at trylle grøden om til chips.
  • 1-3 tsk krydderier. Eksempelvis kanel, vanille og kardemomme hvis de skal være søde eller karry og spidskommen hvis de skal være krydrede. ** Smag dig frem!

Sådan gør du

  1. Bland dine ønskede krydderier/nødder/kerner i den kolde havregrød. 

  2. Spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Brug en spatel eller dejskraber og spred det så tyndt du kan, samtidig med det stadig hænger sammen. Jo tyndere jo sprødere.

  3. Bag ved 150 grader varmluft i 25-30 minutter. Hold øje med det ikke brænder på men tag det først ud når det er sprødt.

  4. Lad det køle lidt ned og bræk af i flager.

  5. Opbevar i luftæt beholder ved stuetemperatur.