Giv din sukkertrang et skud af denne slice og oplev tilfredsstillelsen indfinde sig omgående.
Tænd ovnen på 180 grader.
Smør en form på 30x25 cm og dæk den med bagepapir.
Find en stor skål og miks grundigt det smeltede smør med de tørre ingredienser.
Hæld massen i formen og pres den ned med fingrene så den er tæt og jævn.
Bag bunden i ca. 25 minutter til den føles fast i midten. Lad den køle helt ned i formen.
Smelt palmin ved middel varme og tilsæt så resten af ingredienserne.
Rør langsomt rundt i gryden til det hele er smeltet sammen og hæld det derefter ud over den nedkølede bund.
Vær igen tålmodig og lad glasuren stivne helt.
Hæld fløden i en lille gryde og varm op til 90 grader (lige før kogepunkt).
Fjern gryden fra blusset og hæld den hakkede chokolade i.
Rør rundt indtil det hele er jævnt og cremet.
Hæld herefter din lækre ganache ud over kagen og lad den nu køle helt ned så den kan sætte sig.
Herefter kan du skære din kage ud og servere den for sukkerhungrende børn og voksne!
Opbevar i lufttør beholder i køleskabet.
Besøg Slices.dk for flere lækre opskrifter.