Chokolade Pebermynte Slice

Giv din sukkertrang et skud af denne slice og oplev tilfredsstillelsen indfinde sig omgående.

Ret Kage
Køkken New Zealand
Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 1 time

Ingredienser

Til din bund

  • 300 gram smør, smeltet
  • 380 gram hvedemel
  • 1 1/4 tsk bagepulver
  • 130 gram brun farin
  • 170 gram kokosmel
  • 25 gram kakaopulver

Til din topping

  • 85 gram palmin
  • 600 gram flormelis
  • 100 ml mælk
  • 2 tsk pebermynte ekstrakt ** smag dig frem for den perfekte pebermynte smag

Til din ganache

  • 125 ml fløde
  • 65 gram hakket, god, mørk chokolade

Sådan gør du

Bund

  1. Tænd ovnen på 180 grader. 


  2. Smør en form på 30x25 cm og dæk den med bagepapir.

  3. Find en stor skål og miks grundigt det smeltede smør med de tørre ingredienser.

  4.  Hæld massen i formen og pres den ned med fingrene så den er tæt og jævn. 

  5. Bag bunden i ca. 25 minutter til den føles fast i midten. Lad den køle helt ned i formen.

Topping

  1. Smelt palmin ved middel varme og tilsæt så resten af ingredienserne.   

  2. Rør langsomt rundt i gryden til det hele er smeltet sammen og hæld det derefter ud over den nedkølede bund.

  3. Vær igen tålmodig og lad glasuren stivne helt.

Ganache

  1. Hæld fløden i en lille gryde og varm  op til 90 grader (lige før kogepunkt).    

  2. Fjern gryden fra blusset og hæld den hakkede chokolade i.

  3. Rør rundt indtil det hele er jævnt og cremet.

  4. Hæld herefter din lækre ganache ud over kagen og lad den nu køle helt ned så den kan sætte sig.

  5. Herefter kan du skære din kage ud og servere den for sukkerhungrende børn og voksne!

  6. Opbevar i lufttør beholder i køleskabet.