Sunde blomkål muffins til baby, børn og voksne.
Baby Slices,  Bagværk

Blomkål Muffins

Blomkål Muffins til baby (og resten af familien)

Nemme, lækre, sunde Blomkål Muffins

(Dette indlæg indeholder affiliate links)

 

Jeg fortsætter i samme spor med gufferier, der egner sig til babyer. Har simpel hen lovet, at stoppe (i en periode) med at fylde køleskabet og andre steder med usunde lækkerier. Det er nok også en meget god ide. Selv for mig;)Blomkål muffins med 3 ingredienser, blomkål, æg og ost. Perfekt babymad og også god i madpakken.

Baby Slices

Derfor er der fokus på Baby Slices. Det er også spændende for mig (og forhåbentlig dig, der læser med?)! Der er en helt ny verden af inspirationskilder, blogs, hjemmesider, bøger, som jeg slet ikke er velbevandret i – endnu! Skønt:)

De her Blomkål Muffins er ekstrem nemme at lave og ditto hurtige. Det er dog nødvendigt med en foodprocessor/blender, således at man kan blende sit blomkål til en fin cous cous agtig mel. Efterhånden kan man faktisk også købe det findelt i flere butikker men det er selvfølgelig billigst, hvis du selv kan gøre det.

Du kan variere opskriften

Blomkål Muffin, Baby mad, Sundt og nemme at lave

Alt efter hvem der skal spise de her Blomkål Muffins, kan du krydre dem og putte ekstra ingredienser i.

Jeg har puttet lidt hamburgerryg i men til gengæld ikke tilføjet noget salt. Bacon eller feta ville helt sikkert også være lækkert og du kan ganske givet også rive gulerod eller squash og blande det ind i opskriften på Blomkål Muffins. Fortæl mig endelig, hvis du finder på noget lækkert:)

Blomkål Muffins, dejlige for baby, gode til madpakken, 3 ingredienser; blomkål, æg og cheddar.

En god grøntsagskilde

Uanset hvad, er de her Blomkål Muffins en nem måde at få nogle gode grøntsager indenbords, både for din baby, dine børn eller bare dig selv:) Og hvis der så lige skal lidt dessert til bagefter, kan du jo gå i gang med mine Kakao Baby Småkager – du kan finde opskriften her.

hagesmæk /blw/ baby led weaning / mindresnaks
De har de fineste forklæder og hagesmække hos Abeunger<3

Eller hvis du i stedet hellere vil forkæle dig selv lidt, så prøv lige at tjekke den HER ultra snaskede chokoladekage ud! (because YOU deserve it;))Snasket lækker chokoladekage med choko-kokostopping

 

 

 

 

ADVARSEL: De skønne Blomkål Muffins er såååååå dejlige at klemme ud mellem fingrene. Jeg lover totalt snasket baby OG støvsugningsgaranti, hvis du serverer de her Blomkål Muffins for din lille unge!Blomkål Muffin, 3 ingredienser; blomkål, æg og cheddar. Gode til baby og madpakken.

Hvis ikke du har en mops der kan rengøre dit gulv perfekt (som vores), så anskaf dig en af den populære Baby Tots, som efter sigende skulle være perfekt, hvis du giver baby lov til at sidde med maden selv. Du kan købe en Baby Tot HER.

 
[mc4wp_form id=”573″]

Blomkål Muffins

Sunde muffins til din baby med lækker blomkål, æg og ost. Lynhurtige at lave og taknemmelige at servere:) Denne opskrift giver kun 6 stk. Du kan sagtens fordoble den, hvis du vil lave flere. Disse blomkål muffins er nemlig også fine at fryse ned, så du kan have et lille lager!

Ret Baby Guf
Antal 6 stk

Ingredienser

 • 175 gram blomkål, blendet Blend til blomkålen har konsistens som cous cous
 • 80 gram cheddar ost, revet Alm. revet mozzarella kan sikkert også bruges.
 • 2 stk æg i str M/L
 • 2 skiver hamburgerryg (valgfrit)
 • 2-3 stk cherrytomater til pynt på toppen (valgfrit)

Sådan gør du

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

 2. Smør en muffinform (i denne opskrift er der til 6 muffins)

 3. Blend blomkålen fint, så den minder om cous cous.

 4. Pisk æggene godt sammen.

 5. Skær skinken ud i små tern.

 6. Bland blomkål, æg, ost og skinke. Tilsæt evt salt og peber, hvis du vil. Jeg tilsatte kun peber da det primært var til min 7 mdr. gamle datter.

 7. Hæld blandingen op i formene og dekorer evt. med små skiver cherrytomat.

 8. Bag i 15-20 minutter. Dine muffins skal føles faste/spændstige, når du tager dem ud.

 9. Lad dine muffins køle ned og server eller opbevar dem i en luftæt beholder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.